Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη. Η καταγωγή μου είναι από τη Χίο, μιας και είμαι παιδί δεύτερης γενιάς Μικρασιατών. Μεγάλωσα στις γειτονιές της Επάνω Σκάλας, μέσα σε μια οικογένεια Πατριαρχική κυρίως, με τέσσερα θαυμάσια αδέρφια. Οι αναμνήσεις όμορφες και αναπολώ τις παιδικές στιγμές με νοσταλγία. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο υπέροχα παιδιά.
Από μικρό παιδί πάντα μου άρεσε να δημιουργώ, να προσφέρω σε οποιονδήποτε τομέα. Πάντα μου άρεσε η φωτογραφία και ευκαιρία, τα τελευταία χρόνια να ασχοληθώ με αυτήν. 
Τέλειωσα το τμήμα αρχαρίων της ΦΕΜ το 2016 με πολύ καλούς δασκάλους, και η γνώσεις ακόμα συνεχίζονται και φέτος. Νιώθω ακόμα ότι έχω να μάθω τόσα πολλά. Το θέμα με  τη φωτογραφία είναι ανεξάντλητο!! 
Είμαι απόφοιτος του τμήματος ΙΕΚ Φυλάκων και Αρχαιολογικών χώρων, και εργάζομαι στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου από το 2005 με συμβάσεις, κυρίως ως φύλακας και σε ανασκαφές. Αν και οι σπουδές μου ήταν πάνω στη Διοίκηση και Οικονομία, η  ενασχόληση με αυτό τον τομέα και το τμήμα εμπλούτισε τις γνώσεις μου αρκετά και με έκανε να βλέπω διαφορετικά πολλά πράγματα.  Όπως ο συνδυασμός των γνώσεων της Ιστορίας της Τέχνης σε σχέση με τη φωτογραφία, ανακάλυψα ότι συμβαδίζουν σε πολλά επίπεδα.
Ναι... θα μπορούσα να πω ότι η φωτογραφία για μένα  είναι σίγουρα δημιουργία και φαντασία!!!
Κάθε φωτογραφία είναι ένα δικό μου δημιούργημα!! Είναι έρωτας!!