Παρουσία πολλών μελών και φίλων η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης έκοψε την περασμένη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 7:30 το βράδυ, στα γραφεία της στην  Πιττακού 15, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά της.
Ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Στρατής Τσουλέλλης πριν την κοπή έκανε ένα μικρό απολογισμό του έργου της Εταιρείας για την περασμένη χρονιά.
- Αν και οι οικονομικές συγκυρίες δεν βοήθησαν εν τούτοις εμείς προσπαθήσαμε και διατηρήσαμε το επίπεδο των εκδηλώσεων μας πολύ υψηλά.
 
Ακόμη ο κ. Τσουλέλλης αναφέρθηκε στις συλλογές της ΦΕΜ που ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή σε άλλα μέρη, όπως Τουρκία Κύπρο και Ελλάδα και στην κοινή έκθεση με την BEAFSAD της Περγάμου που πραγματοποιήθηκε στην Πέργαμο και εδώ στη Πλατεία Σαπφούς το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Μετά ο κ. Τσουλέλλης αναφέρθηκε στο προγραμματισμό των νέων εκδηλώσεων για την χρονιά του 2014.

Μετά ο κ. Τσουλέλλης αναφέρθηκε στα Σεμινάρια φωτογραφίας που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη ΦΕΜ και χωρίζονται σε 3 κύκλους. Ήδη τελειώνουν τα μαθήματα του Πρώτου Κύκλου που αφορούν τα βασικά περί φωτογραφίας. Ακολουθεί ο δεύτερος κύκλος που αναφέρεται στην ψηφιακή φωτογραφία και μετά ο τρίτος κύκλος που αναφέρεται διεξοδικά στην καλλιτεχνική φωτογραφία.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας κι η κλήρωση δώρων.