Η Φωτογραφική Εταιρεία Περγάμου BEAFSAD και η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης διοργανώνουν κοινή έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Παιδί". Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί πρώτα στην Πέργαμο στις 21-22  Μαΐου. Τα εγκαίνεια θα γίνουν στις 21 Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:00 μ.μ.
Η έκθεση αυτή  αποτελείται από 50 φωτογραφίες από κάθε πλευρά . Η ΦΕΜ και η BEAFSAD ξεκίνησαν τις πολιτιστικές τους ανταλλαγές πέρυσι και από την τότε συνάντηση ξεπήδησε η ιδέα της τωρινής κοινής έκθεσης.
Η φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης θα παραστεί στα εγκαίνεια της έκθεσης διοργανώνοντας μια φωτογραφική εκδρομή.

Η ίδια έκθεση θα παρουσιαστεί στην συνέχεια στη Μυτιλήνη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα γίνουν στη Μαρίνα Μυτιλήνης στις 17-20 Ιουνίου.

Παράλληλα τις μέρες αυτές στις 19-22 Μαΐου, θα υπάρξει στην Πέργαμο ένας Φωτο-Μαραθώνιος με φωτογράφους από όλη την Τουρκία. Θα υπάρχουν επίσης διάφορες φωτογραφικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών.

Θεωρούμε ότι είναι μια πολλή καλή ευκαιρία φωτογραφικής συνεύρεσης και φωτογραφικής δραστηριότητας και καλούμε τα μέλη μας και όσους θέλουν, να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας e-mail στη ΦΕΜ ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: Στρατής Τσουλέλλης 693-2316040, Μπάμπης Στυλιανίδης 694-2295600.