28/01/2008 – 08/02/2008
Εγκαίνια 28/01/2008 – ώρα 19:30

  Ονομάζομαι Παναγιώτης ΙΝΤΑΚΙΔΗΣ γεννήθηκα στην Αθήνα, ζω και εργάζομαι στην πόλη μου. Η καταγωγή μου είναι από τη Μ. Ασία και συγκεκριμένα από την Αττάλεια. Σπούδασα στην Ιταλία (Φλωρεντία) και στην Ελλάδα εργάζομαι σε μεγάλη Επιχείρηση, αλλά ταυτόχρονα διδάσκω και στα ΚΕΚ, σαν καθηγητής Τεχνολόγος Πληροφορικής.
  Είμαι μέλος στο Υπουργείο Πολιτισμού και κάνω μελέτες για την συντήρηση αρχαιοτήτων, καθώς και μέλος στο AMERICAN ASSOCIATION OF WEB MASTER και στο INTERNATIONAL WEB MASTER. Έχω σπουδάσει πληροφορική και ασκώ το επάγγελμα. Ταυτόχρονα συμμετέχω σε Διεθνείς Διαγωνισμούς σχετικούς με τους Υπολογιστές και έχω πάρει Παγκόσμιες Διακρίσεις και βραβεία εκπροσωπώντας την ΕΛΛΑΔΑ μας. Όπως το πρώτο βραβείο στην Οτάβα του ΚΑΝΑΔΑ, στο διαγωνισμό της Corel και το δεύτερο βραβείο, πάλι στον ΚΑΝΑΔΑ τον αμέσως επόμενο χρόνο. Στη συνέχεια το πρώτο βραβείο στην Ιαπωνία, στον παγκόσμιο διαγωνισμό IIAPC INTERNATIONAL ART CONTEST και πάλι στην Ιαπωνία το δεύτερο βραβείο τον επόμενη χρονιά.
Πιστεύω ότι μέσω της τέχνης επικοινωνούν όλοι οι λαοί με διαφορετικές αντιλήψεις και κουλτούρες. Δίνοντας άλλο χρώμα στην καθημερινότητά μας, αναβαθμίζοντας και εκτιμώντας καλύτερα τη ζωή.