17/12/2007-28/12/2007
 Εγκαίνια 17/12/2007 – ώρα 19:30

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 1981. Το διάστημα 2000-2005 έζησα στην Αθήνα. Εκεί το 2005 ξεκίνησα τα πρώτα μαθήματα φωτογραφίας στην Φωτογραφική ομάδα του Δήμου Ζωγράφου με δάσκαλο τον Νίκο Ανδρικόπουλο. Το 2005 επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη συνέχισα τις σπουδές μου στην Φωτογραφία στο Ι.Ε.Κ. Τριανδρίας ως τον Ιούνιο του 2007. Σήμερα συνεργάζομαι επαγγελματικά με φωτογραφεία της Θεσσαλονίκης και στα άμεσα σχέδια μου είναι να ασχοληθώ με το φωτορεπορτάζ.
Με δάσκαλο μου στην σχόλη τον Τάσο Σχίζα δεν άργησε να γίνει η επαφή μου με τους Φωτοπόρους και να ενταχθώ στην ομάδα. Μαζί τους πήρα μέρος σε τρείς ομαδικές εκθέσεις, την 'SECANCE' στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2006 και το Νοέμβρη του 2006 με τίτλο 'dance with me' στο bar GESUALDO (στοά μπιτ-παζάρ). Τον φετινό Νοέμβρη, στα πλαίσια των 42ων Δημητρίων και πάλι με τον θεσμό 'η φωτογραφία στα καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης ' των Φωτοπόρων, συμμετείχα με αυτήν την δουλειά που έχει τίτλο 'μια αλλιώτικη βόλτα'.
'Μια αλλιώτικη βόλτα': Το υλικό αυτής της δουλειάς ξεκινάει από τα πρώτα μου βήματα στην φωτογραφία, φτάνει μέχρι σήμερα και θα συνεχίζεται όσο κρεμάω στον λαιμό μου την κάμερα και βγαίνω μια βόλτα(με τα μάτια ανοιχτά) στην πόλη χωρίς να χω τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό μου, μόνο κυνηγώντας εικόνες, βλέμματα, κινήσεις, σχήματα, εκφράσεις, ανθρώπινες στιγμές.
Υ.Γ.Η φωτογραφική ομάδα φωτοπόροι ιδρύθηκαν για πρώτη φορά το 1986 από τον Τάσο Σχίζα και λειτουργούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ελ. Κορδελιού Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστώ την Φ.Ε.Μ. που θα φιλοξενήσει τις εικόνες μου σε μια τόσο αξιόλογη διοργάνωση.